Duizelingwekkende creativiteit tijdens Orgelpromenade

Wie aanstaande zaterdag de Orgelpromenade bijwoont, kan genieten van duizelingwekkende creativiteit en originaliteit vermengd met ingetogenheid en exuberantie. Dit alles komt namelijk samen in de muziekstukken van de Spaanse componist Francisco Correa de Arauxo (1584-1654). Organist Theo Visser zal een aantal Tiento’s uit de Facultad Organica van deze componist ten gehore brengen.

In tegenstelling tot de andere concerten van de Orgelpromenade vindt dit concert plaats in de Lodewijkskerk aan het Steenschuur. Het begint om 13.30 uur met een toelichting op de muziekstukken. De toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×