Zomerprogramma Bakkerij voor thuisblijvers

Diaconaal Centrum De Bakkerij aan Oude Rijn 44 B/C heeft deze zomer een uitgebreid programma in petto voor volwassenen die niet op vakantie gaan of die toe zijn aan een verzetje. Zo kan iedereen die graag fietst op dinsdagmiddag 22 juli een fietstocht van 40 km door het Hollandse landschap maken. Op de ochtend van donderdag 24 juli kunnen belangstellenden een rondleiding door De Bakkerij, de Burcht en de Hooglandse Kerk krijgen.

Op maandagochtend 28 juli is iedereen die zijn mondiale voetafdruk wil berekenen welkom in De Bakkerij. Dan worden ook de mogelijkheden besproken om duurzamer en toch aangenaam te leven. Op woensdag 30 juli worden ’s middags gedichten voorgelezen. Alle deelnemers kunnen zelf een gedicht meenemen dat zij mooi vinden. Wie een levensboek wil maken met zijn eigen levensverhaal is op donderdag 31 juli welkom in De Bakkerij. Op woensdagmiddag 6 augustus worden tijdens een wandeling door Leiden 25 van de 101 muurgedichten gelezen. Ook wordt een aantal mooie plekjes in de stad bezocht. Op dinsdagmiddag 12 augustus staat er een groenwandeling door de Hortus op het programma. Volwassenen die van sprookjes houden, kunnen hun hart ophalen op woensdagochtend 20 augustus. De deelnemers luisteren dan naar een aantal moderne sprookjes van Godfried Bomans en geven daar hun mening over. Tenslotte krijgen mensen die op hun energierekening willen besparen, op donderdagmiddag 21 augustus in De Bakkerij de nodige tips. Deelname aan de activiteiten is gratis. Verdere informatie is te vinden op www.debakkerijleiden.nl. Vooraf inschrijven is nodig. Dit kan door te mailen naar info@debakkerijleiden.nl. Voor sommige activiteiten is het aantal deelnemers beperkt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×