Pas op voor valse installateurs

In Leiden zijn de laatste week twee oplichters actief. Zij bellen aan bij hoofdzakelijk oudere bewoners en doen zich voor als installateurs van een bedrijf dat veiligheidsproducten verkoopt en is ingehuurd door bijvoorbeeld de woningcorporatie, om blusdekens, rookmelders of andere veiligheidsapparatuur te installeren. Zodra zij klaar zijn met hun werk, schotelen ze de bewoners een fikse rekening voor, die zij contant of per factuur kunnen betalen. Het werk dat zij afleveren is echter dermate slecht en de kwaliteit van de producten is zo laag, dat dit de hoge rekening absoluut niet waard is. In totaal heeft de politie al 15 aangiftes van gedupeerden opgenomen.

De politie adviseert iedereen die bezoek van het tweetal krijgt, deze oplichters niet binnen te laten en 112 te bellen.De twee installateurs hebben ook flyers in Leiden verspreid, waarin zij hun diensten aanbieden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×