Inbrekers verraden zichzelf

Twee Leidenaars die gisteravond een studentenwoning waren binnengedrongen, gingen niet zo snugger te werk. Zij braken rond 23.45 uur in, bij een studentenhuis aan de 1e Binnenvestgracht, terwijl hun makker buiten de wacht hield.Het tweetal praatte in de woning zo hard, dat één van de bewoners het hoorde en argwaan kreeg, omdat hij de mannenstemmen niet herkende. Hij belde de politie, die schuin tegenover de woning de19-jarige Leidenaar aantrof, die de wacht hield. Deze man, die overigens een bekende van de politie was, werd aangehouden. Hij had namelijk een tas bij zich, waarin een laptop en sieraden zaten, die afkomstig waren uit het studentenhuis.

Ondertussen kwamen de inbrekers nietsvermoedend naar buiten. Zodra zij de politie zagen, lieten zij een laptop vallen en renden elk een andere richting op. De agenten wisten een 26-jarige Leidenaar te achterhalen, de andere man wist te ontkomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×