'Manilla - catch me if you can!'

Van de Franse kunstenaar/ fotograaf Raphaël Blum (1966) is een indrukwekkende serie foto’s te zien in Museum Volkenkunde. Blum geeft zijn indrukken van de Filipijnse hoofdstad Manilla weer door mensen te portretteren, die volgens hem het beeld van de stad bepalen en de stad ‘in beweging’ houden. Er zijn in deze galerijtentoonstelling 16 prachtige portretten te zien van mannen met indrukwekkende tatoeages in de wijk Tondo, de ‘nachtvlinders’ in de wijk Ermita, de travestieten, de handelaren in exotische producten in de wijk Malate en de ambulante verkopers.

De tentoonstelling met de titel ‘Manilla – catch me if you can!’: is tot eind van dit jaar te zien. Meer info: www.volkenkunde.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×