Vrouw gezocht wegens mishandeling hond

De politie is op zoek naar de vrouw die afgelopen vrijdag, rond 13.50 uur, haar hond mishandelde op de Rietpolderweg in recreatiegebied Vlietland. Getuigen zagen hoe de vouw haar Border Collie, zwart halflang haar met een witte bles, voortsleepte aan een riem, terwijl ze het beest continu schopte en sloeg. Getuigen spraken haar aan op haar gedrag en een 36-jarige vrouw uit Den Haag pakte de hond op, die er verwaarloosd uitzag en ondervoed aanvoelde. Als reactie hierop deelde de eigenares van de hond een paar klappen en schoppen uit aan de Haagse en ging er met de auto vandoor richting Leiden. De getuigen belden de politie.

Een getuige zette de achtervolging voort op de fiets, maar raakte de vrouw in Leiden kwijt op de Rijn en Schiekade. Er kon een goed signalement van de vrouw worden doorgeven. Het gaat om een vrouw van ongeveer 30 jaar, 1,75m lang, met stijl donkerbruin haar. Ze heeft een vierkante gezichtsvorm en groene ogen. Ze droeg een donkerkleurig sweatshirt en een donkerblauwe joggingbroek met een fel rode streep en witte gymschoenen. Wanneer men deze vrouw herkent kan men contact opnemen met de recherche van bureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×