Fotowedstrijd Amnesty International

Omdat de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens op 10 december 60 jaar bestaat, organiseren een aantal vestigingen van mensenrechtenorganisatie Amnesty International, een fotowedstrijd. Het thema van deze wedstrijd is: “Waaraan denk jij bij mensenrechten?” Er zijn drie leeftijdsklassen, namelijk: jeugd tot 13 jaar, jongeren van 13 tot en met 21 jaar en volwassenen. De foto´s van de hoofdprijswinnaars worden een half jaar getoond op een expositie in het Museum van Volkenkunde, waar ook foto´s van bekende internationale fotografen te zien zijn. Foto’s kunnen tussen 1 augustus en 21 september worden ingestuurd. Op //amnestyleiden.blogspot.com/ zijn de spelregels en het aanmeldadres te vinden. De winnaars worden in december bekendgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×