Binnentuin Diaconessenhuis ingericht

Dankzij de steun van de Rabobank, kunnen de bezoekers van het Diaconessenhuis met mooi weer voortaan in de binnentuin genieten van het zonnetje. Het bedrijfsteam van Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, liet zich tijdens de deelname aan de Leiden Marathon sponsoren. Het sponsorgeld, 1.600 euro werd geschonken aan de binnentuin van het ziekenhuis. Afgelopen vrijdag nam de directie de cheque in ontvangst.

Van het geld zullen onder andere stoelen en een loungetafel worden aangeschaft. Er komt een terras bij de poliklinieken en een zitje voor patiènten die op hun taxi wachten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×