Fotografeer en win een dag op een landgoed

In het kader van het Zuid-Hollands Jaar van de Landgoederen, organiseert de provincie een fotowedstrijd met als thema: “Leve het Landgoed!”. De fotograaf van het mooiste kiekje van een Zuid-Hollands landgoed wint een compleet verzorgde dag op één van de Zuid-Hollandse landgoederen. De winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen een boek. Bovendien worden de beste foto´s gepubliceerd op www.levehetlandgoed.nl. Ook worden ze gebruikt in diverse provinciale uitgaven.

Wie mee wil doen, kan maximaal 3 foto´s insturen, vergezeld van het aanmeldformulier dat op www.levehetlandgoed.nl te downloaden is. Op deze site zijn ook de spelregels te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×