Leidse verenigingen op de kaart

Leidse verenigingen die zich op de kaart willen zetten om zo meer publiciteit en dus ook geld te krijgen, kunnen zich nu gratis presenteren op allesvanleiden.nl. Ze kunnen hier hun vereniging onder de aandacht brengen en melding maken van evenementen die ze organiseren. Als een vereniging er bovendien in slaagt een bedrijf bereid te vinden zich op de site te presenteren, ontvangt deze vereniging 50 euro.

Franchisenemer Joost Zitman vertelt: “Ik wilde graag iets doen wat voor iedereen wat oplevert. De bijdrage aan de clubkas kan aardig oplopen en alle verenigingen mogen meedoen. De eerste verenigingen hebben zich al gemeld!”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×