Piramides bouwen bij Rijksmuseum Oudheden

Een leuk uitstapje voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar kan een welkome afwisseling zijn voor vakantiedagen met slecht weer. In Rijksmuseum van Oudheden kunnen de kinderen in de Tempelzaal allerlei leuke en interessante activiteiten doen, zoals het bouwen van piramides met blokken en Lego. Op deze manier maken zij spelenderwijs kennis met het oude Egypte en bouwtechnieken uit die periode. Daarnaast kunnen de ‘kids’ zich verkleden als een Egyptische boer of prinses en ‘memory’ spelen met Egyptische afbeeldingen. Bovendien is er een speciale wedstrijd, waarbij elke week een helikoptervlucht verloot zal worden onder de winnaars! Meer info: www.rmo.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×