Groot Hiphopevenement in Leidse binnenstad

Morgenmiddag vindt het grote Hiphopevenement ‘Zomerjam’ plaats op de Beestenmarkt in de Leidse binnenstad. Het plein wordt voor deze gelegenheid flink veranderd om ruimte te scheppen voor verschillende elementen uit de Hiphopcultuur, zoals rap, breakdance, graffiti en turntablism (een techniek waarbij de dj, de turntablist, zijn draaitafels, turntables, als muziekinstrument gebruikt). Gedurende de hele middag en avond zijn er optredens te zien van bekende en lokale artiesten, afgewisseld door verschillende ‘street- & breakdance crews’. Het evenement wordt om 23.00 uur afgesloten met een groot feest in het LVC. Meer info en volledig programma: www.zomerjam.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden zomerjam


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×