Leidse periode Reisberman te zien in Warmond

Tot en met 10 augustus is het werk van kunstenaar Inge Reisberman (1959) te zien in galerie Het Oude Raadhuis van Warmond in een duo-expositie met keramist Gusta van Oosterhout. Reisberman woont en werkt sinds 2003 in Leiden. Naast het schilderen is ze ook actief als fotograaf en webdesigner. In de Warmondse galerie is een selectie te zien van haar werk, gemaakt in haar Leidse periode van 2003 tot en met 2007. Haar meest recente werk kenmerkt zich door rauw verfgebruik op grote formaten duurzaam ‘schuim’, waarop zij geabstraheerde landschappen krachtig neerzet. Het beeld, waarnaar Reisberman op zoek is, bevat een aantal ingrediënten: spanning, ruimte, een zekere geladenheid en poëzie. Van Oosterhout (1955) laat zich inspireren en verwonderen door de natuur. Haar voorkeur voor materiaalgebruik ligt vooral bij klei, waarmee zij heel organisch werk maakt, zoals zaaddozen, knoppen en takken. Meer info en openingstijden: www.hetouderaadhuisvanwarmond.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×