Frank Schaftenaar verlaat Zorg en Zekerheid nog niet

Het Zorg en Zekerheid Basketballteam hoeft het voorlopig nog niet zonder Frank Schaftenaar te stellen. Zijn contract is namelijk verlengd. De 22-jarige forward speelde tot vorig jaar bij MyGuide Amsterdam. Zijn eerste seizoen bij Zorg en Zekerheid was niet erg succesvol, omdat hij vanwege een knieblessure nauwelijks heeft kunnen spelen. Schaftenaar is nu weer helemaal fit en zal samen met Vincent Krieger, Sjors Besseling, Johan Kuijper, Niels Meijer, Mick Burger en de Amerikanen JS Nash, David Chiotti, Cedric McGowan en Bubba Walther deeluitmaken van de formatie van coach Ivo Boom. Mogelijk wordt het team nog uitgebreid met een small forward.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×