Voordeelpas voor Leidse minima

Ook mensen met een minimum inkomen kunnen deze zomer voordelig op stap met het hele gezin naar dierentuinen, attractieparken, musea en nog veel meer, met de Leidsevoordeelpas. De pas is te koop voor 25 euro, maar voor mensen in bepaalde situaties ook gereduceerd of helemaal gratis te verkrijgen. De opzet van de pas is om mensen uit een sociaal isolement te halen. Met de voordeelpas krijgt de houder korting bij de aangesloten bedrijven. Voor meer informatie kan men terecht op de website www.leidsevoordeelpas.nl.

De organisatie is op zoek naar bedrijven en instellingen die ook een aanbieding willen doen voor de Leidsevoordeelpashouders. Aanmelden kan via: info@leidsevoordeelpas.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×