Groot onderhoud Zijlbrug uitgesteld

De provincie Zuid-Holland had een grootschalig onderhoud aan de Zijlbrug gepland in augustus en september van dit jaar. Door vertraging bij de aanbesteding, waarbij meerdere aannemers niet aan hun verplichtingen konden voldoen, zijn de plannen nu uitgesteld. De bedoeling was om de werkzaamheden voor het feestweekend van Leidens Ontzet gereed te hebben. In overleg met verschillende belanghebbende partijen wordt een nieuwe planning gemaakt voor 2009. In de tussentijd zal er wel een noodreparatie moeten komen voor de voegovergangen van de brug om de verkeersveiligheid tot die tijd te kunnen waarborgen.

Advertentie

Leiden Nieuws Regio zijlbrug


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×