André Zandvliet terug bij ZVL

Omdat hij de waterpolodames van ZVL niet uit zijn hoofd kon zetten, is André Zandvliet sinds vorige week dinsdag terug bij het team. De trainer die de waterpolosters twee jaar geleden verliet omdat Jim van Es het trainerschap overnam, vertelt: ”In de afgelopen twee jaar ben ik de dames van ZVL blijven volgen. Ik vind het een geweldige club en met het damesteam waar wel wat wisselingen in het eerste team plaatsvinden, ligt een mooie uitdaging. Het komende seizoen zal ik met een gemotiveerd team een balans dienen te vinden in de prestaties zowel in de hoofdklasse als in de Europacup. Ik zie er naar uit om deze uitdaging aan te gaan.”

Zandvliet heeft een contract voor twee jaar getekend.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×