Rijnlands Revalidatie Centrum scoort 3 sterren

Voor het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) was het onlangs tijd voor een feestje. Uit een recent gehouden onderzoek van ‘Gastvrijheidszorgmet sterren’ is namelijk gebleken dat het RRC wat de patiënten betreft drie sterren krijgt voor de sfeer. ‘Gastvrijheidszorg met sterren’ is een initiatief om transparantie in de gastvrijheidszorg van zorginstellingen te brengen, aan de hand van een sterrengids en een top 10. De Sterrengids beoordeelt de gastvrijheid op vier punten namelijk: eten, drinken, ambiance en gastvrijheid. Er zijn maximaal vier sterren te behalen.

In de gids staat onder andere dat het RRC zeer gastvrij is, omdat ook familieleden van klinische revalidanten mogen aanschuiven bij het diner.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×