Radius bezoekt weduwen en weduwnaars

Leidenaars die ongeveer een half jaar geleden hun partner hebben verloren, hebben onlangs een brief van Stichting Radius ontvangen over de bezoekdienst voor en door weduwen en weduwnaars. Deze bezoekdienst bestaat uit vrijwilligers die zelf ook hun partner hebben verloren. Zij bezoeken hun lotgenoten, bieden hen een luisterend oor en steunen en helpen hen de draad weer op te pakken. Ook wie geen brief van Radius ontvangen heeft en behoefte heeft aan bezoek, kan zich bij radius aanmelden via info@radiuswelzijn.nl. Coördinator Ada Smits bepaalt tijdens een kennismakingsgesprek of de dienst aansluit bij de behoeften van de weduwe of weduwnaar. Vervolgens vindt er een bezoek van een vrijwilliger plaats, waarbij afspraken gemaakt kunnen worden over de frequentie van de vervolgbezoeken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×