Leidse 'Marktplaats' van start

De nieuwe Leidse website Allesvanleiden.nl is gestart met een regionale ‘Marktplaats’, genaamd MijnAllesvan. Volgens initiatiefnemer Joost Zitman een prima moment nu de echte Marktplaats de tarieven afgelopen voorjaar verhoogd heeft. “Niet dat wij daarmee willen concurreren, maar het is een leuke extra service aan de Leidenaar”, aldus Zitman, die aangeeft dat iedere categorie, ongeacht de waarde van het aangeboden artikel, gratis is. Zitman: “Internetcriminelen bieden vaak producten aan die vooraf betaald moeten worden en vervolgens wordt er niet geleverd. Bij ons speelt alles zich in de eigen vertrouwde omgeving af en kan men zelf, dicht bij huis, de aangeboden artikelen gaan bekijken”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×