Contactmiddag Ouders van een overleden Kind

De Landelijke Zelfhulp Organisatie “Vereniging Ouders van een Overleden Kind” organiseert op zaterdag 6 september een contactmiddag voor ouders die hun kind hebben verloren. De middag is bedoeld voor ouders van kinderen die al tijdens de zwangerschap zijn overleden, en voor ouders die hun kind op latere leeftijd verloren. Ook kinderen vanaf 15 jaar die hun broer of zus hebben verloren zijn welkom. Voor hen is de werkgroep Broers en Zussen aanwezig. De deuren staan ook open voor andere belangstellenden.Tijdens de bijeenkomst kunnen de aanwezigen deelnemen aan groeps- of privégesprekken en de aanwezige lectuur bekijken.

De middag vindt plaats in de Aula van het Bonaventuracollege aan Boerhaavelaan 44 en begint om 14.00 uur. De zaal is vanaf 13.30 uur open. Ouders kunnen een foto van hun overleden kind meebrengen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×