Een 'ranch' met dieren, foto: PR.

Groot midzomerfeest op Vijf meiplein en Bevrijdingsplein

Op het Vijf meiplein en het Bevrijdingsplein wordt een groot midzomerfeest gehouden voor jong en oud met allerlei leuke en interessante activiteiten. De Luifelbaan wordt omgetoverd in een ‘western’ sfeer met een heuse saloon, een ranch met allerlei dieren en diverse cowboyspelletjes. Het traditionele springkussen is deze keer dan ook in de vorm van een hooiberg. Daarnaast is er een grote braderie met onder andere oude ambachten in klederdracht. Op de Luifelbaan staat een grote, blauwe circustent van circus Etoile, waar allerlei acts te zien zullen zijn, maar waar men ook circus workshops kan volgen.

De feestelijke dag vindt plaats op 30 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×