Joke Bruijs & band, foto: PR.

Vernieuwend Rapenburgfestival in laatste weekend augustus

Het Rapenburg zal gedurende het laatste weekend van augustus hét culturele centrum van Leiden zijn. Het festival kenmerkt zich dit jaar door de laagdrempelige en vernieuwende programmering en aanpak. Drie dagen lang worden alle mogelijke publiekslocaties op en rond het Rapenburg ingezet voor de programmering van diverse kunstvormen. Het majestueuze hoofdpodium middenin het trotse Rapenburg, en onder andere het Sieboldhuis, de Hortus, het Rijksmuseum van Oudheden vormen het podium van muziek, poëzie, dans en beeldende kunst.

Bekende artiesten zoals Candy Dulfer, Joke Bruijs, Karel Boehlee en Justine zullen voor spetterende optredens zorgen. Zie voor volledig programma: www.rapenburgconcert.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×