Fleurige 'TENT-Toonstelling' Roomburg en OTV

Burgemeester Lenferink zal op 30 augustus, om 11.00 uur, de ‘TENT-Toonstelling’ van de tuinverenigingen Roomburg en OTV openen. Het evenement, dat ook vorig jaar een groot succes was, vindt plaats in de kantine van Roomburg, Vlietweg 68 a in Leiden. Leden van beide verenigingen laten de mooiste producten uit hun tuinen zien. Op het terras voor de kantine wordt een gezellige markt gehouden, waar van alles te koop zal zijn, zoals door de leden gemaakte jam, marmelade en chutney, bloemstukken van de bloemschikclub en natuurlijk allerlei fleurige plantjes. Nieuw dit jaar is een stand waar gebruikte spulletjes voor een zacht prijsje te koop zijn. Koffie en andere versnaperingen zijn, eveneens tegen een kleine vergoeding, verkrijgbaar op het terras. Openingstijd: van 11.00 tot 17.00 uur; de toegang is gratis.

Foto PR: ‘Bloemtaartjes”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×