Junior Eats Alone, foto: PR.

Winnaar TalentenJacht Junior Eats Alone op Rapenburgfestival

Junior Eats Alone heeft de jury ervan kunnen overtuigen dat zij tijdens Het TalentenJacht het beste waren. Deze nieuwe band heeft al een rijk verleden. Onder de naam ‘Id’ brachten ze een aantal zeer succesvolle demo’s uit en traden op in voorprogramma’s van bekende bands, zoals Damien Rice, Leaf, Van Dik Hout en Steve Wynn in gerenommeerde popzalen als Paradiso en Melkweg (Amsterdam), VEGA (Kopenhagen), LVC (Leiden) en het Paard (Den Haag). Junior Eats Alone heeft met het winnen van Het TalentenJacht een optreden tijdens het Rapenburgfestival én een mooie geldprijs gewonnen.

Het optreden, op het hoofdpodium, vindt plaats op zaterdag 30 augustus van 16.00 uur tot 17.00 uur. Meer info: www.rapenburgconcert.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×