Vrachtwagenchauffeur beroofd en mishandeld

Een 56-jarige vrachtwagenchauffeur uit Amersfoort is gistermiddag beroofd en geschopt. De man was rond 15.15 uur zuivelproducten aan het uitladen op de Haarlemmerstraat ter hoogte van de Vrouwensteeg, toen hij werd aangesproken door een jongen. Deze knaap was nogal geïnteresseerd in de lading van de vrachtwagen en liep naar een paar dozen in de wagen. De chauffeur ggooide snel de klep dicht, waardoor de jongen ten val kwam. Hij wist daarbij nog wel één doos te grijpen. Voordat de dief met zijn buit richting Vrouwenkerkhof vluchtte, gaf hij de chauffeur een aantal schoppen.De politie doet onderzoek naar de zaak en verzoekt getuigen zich te melden. Dat kan door te bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×