Eeuwfeest voor rasechte Leidse

Mevrouw W. Wapstra-Fuchs is gisteren 100 jaar geworden. Ze werd op 25 augustus 1908 in Leiden geboren en heeft de Sleutelstad nooit verlaten. Zelfs haar man, een rasechte Fries, kon haar niet tot verhuizen bewegen. Mevrouw Wapstra, die nu in de Robijnhof woont, heeft één dochter en één kleindochter. Omdat bij een eeuwfeest een bezoek van de burgemeester hoort, heeft loco-burgemeester Gerda van den Berg de jarige gistermiddag met een bezoek vereerd.

Ze heeft zich haar hele leven ingezet voor anderen en hielp waar dat nodig was graag met het doen van boodschappen, koken of andere huishoudelijke taken. Verder hield ze van dansen en kaarten. Ook nu nog doet ze graag mee met activiteiten die de Robijnhof organiseert.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×