Maak kennis met Aikido

Wie, nu de zomer ten einde loopt, op zoek is naar een nieuwe sportieve bezigheid, kan deelnemen aan een introductiecursus Aikido. Aikido-vereniging Shi Zen Ryu start in september namelijk met twee achtdelige introductiecursussen. De ene wordt gegeven op de maandagavonden 1 september tot en met 20 oktober van 20.30 tot 22.00 uur en de andere op de dinsdagavonden 2 september tot en met 21 oktober van 19.00 tot 20.30 uur. De deelnemers leren onder andere hoe zij een eenheid kunnen vormen met de ander, met de natuur, en met de omgeving. Ook het vasthouden van de aandacht en het loskomen uit grepen komen aan de orde.

De lessen zijn bedoeld voor iedereen tussen de 16 en 76 jaar. Kracht, lengte en gewicht spelen geen rol. De cursussen worden gegeven door Tom Verhoeven sensei en vinden plaats in de gymzaal aan de Molensteeg tussen 13a en 15. Op www.shizenryu.nl is meer informatie te vinden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×