Dode en gewonde bij bedrijfsongeval

Bij een ongeval bij een bedrijf in bouwmaterialen aan de Maessloot in Rijnsburg zijn gistermorgen rond 08.00 uur een dode en een zwaargewonde gevallen. Twee medewerkers van het bedrijf waren bezig pallets met gipsbetonblokken te verplaatsen. Daarbij ging iets mis, waardoor de mannen onder de pallets werden bedolven. Een 61-jarige man uit Leiden overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Een 47-jarige man uit Oegstgeest werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

De brandweer, ambulance en politie verleenden (slachtoffer)hulp voor de overige medewerkers van het bedrijf. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×