Onder enorme belangstelling reden de Leidse waterpoloërs die op de Olympische Spelen goud haalden gisteren door de stad. Bij het stadhuis werden ze gehuldigd en ontvingen voor de tweede keer goud: de Gouden Penning van de gemeente Leiden. Vanmorgen zijn alle olympische medaillewinnaars ontvangen door premier Balkenende en Koningin Beatrix. Vrijdag volgt er nog een laatste officiële Leidse olympische huldiging'. Dan wordt op het hoofdbureau van de Politie Hollands Midden in Leiderdorp roeister Femke Dekker in het zonnetje gezet. De Leidse politiemedewerkster haalde een zilveren medaille op de Olympische Spelen met de vrouwen-acht roeiploeg. (Foto's: Dennis Oudshoorn).

Dubbel goud voor Leidse Olympische Spelers

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×