Maak kennis met karate voor vrouwen

Vrouwen die op zoek zijn naar een sport die hun conditie en zelfvertrouwen verbetert, kunnen komende maand kennismaken met karateschool Phoenix. Phoenix organiseert op de zondagavonden 7 en 14 september om 19.30 uur kennismakingslessen. Wie na deze lessen enthousiast geworden is, kan vanaf zondag 21 september deelnemen aan een beginnerscursus. Tijdens deze cursus die uit 15 lessen bestaat, werken de deelneemsters op hun eigen niveau aan hun weerbaarheid en zelfvertrouwen. Ook vrouwen met een handicap of blessure kunnen meedoen.

De lessen worden gegeven in gymzaal de Weerklank aan Robijnstraat 100.Meer informatie is te vinden op www.karatevoorvrouwen.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×