Suiren-Ji Tempel Leiden, foto: PR.

Open dag Suiren-Ji Tempel, Zen in Leiden

Vooruitlopend op het nieuwe seizoen houdt Suiren-Ji ‘open huis’ voor geïnteresseerden in Zenmeditatie. De dag is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met het Zenboeddhisme. Bij Suiren-Ji wordt het traditionele Soto Zenboeddhisme beoefend. De nadruk ligt op Zazen (zitten in meditatie). De meditatiemethode is die van de ‘stille belichting’ (shikantaze) en voor beginners ‘aandachtig de ademhaling’ (susokakan). De begeleiders hebben hun scholing gehad in het Zenklooster Bukkoku-Ji in Japan onderleiding van 84-jarige Tangen Harada Roshi.

Zondag 7 september, aanvang 10.00 uur. Meer info en programma: www.zencentrum.nl.

Suiren-Ji Tempel Leiden, Hogewoerd 162, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×