Rockbende S5 zet Studio de Veste op z'n kop

In de Leidse Studio de Veste treedt morgenavond een aantal zeer toonaangevende muzikanten op met hun formatie Rockbende S5. Deze doorgewinterde rockers produceren een internationaal geluid en hun onderlinge magie is te verklaren door de vele rock & roll kilometers op hun teller. Drie van de leden, Jo de Roeck (België), David Hollestelle en Shell Schellekens, speelden onder andere met Herman Brood. Schellekens werkte ook als producer bij Vitesse, Golden Earring en eveneens bij Wild Romance. Begenadigd saxofonist Boris van der Lek werd bij wijze van spreken op het North Sea Jazz Festival geboren en bassist Peter Kennedy leerde het vak bij Tacker en bij Breathtaking Angels. Kortom een stampend concert voor de liefhebbers van echte rock & roll.

Zaterdag 30 augustus, aanvang 21.30 uur. Meer info: www.studiodeveste.nl

Studio de Veste, 2e Binnenvestgracht 15, Leiden

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×