Psychomotorische kindertherapie nu ook in Leiden

Leiden is een praktijk voor psychomotorische kindertherapie rijker. Deze praktijk is opgezet door Marielle Dechesne, zelf therapeute. Bij psychomotorische kindertherapie leren kinderen met moeilijkheden zoals druk gedrag, passiviteit, problemen met vriendjes maken of een negatief zelfbeeld, om op een andere manier met die problemen om te gaan. Daarbij maakt de therapeute gebruik van dingen die kinderen graag doen, zoals zingen, spelen en bewegen. Met behulp daarvan kunnen ze vaak dingen uitdrukken, die ze met woorden niet duidelijk kunnen maken.

De therapie bestaat uit sessies van een uur en wordt hoofdzakelijk in gymzalen van scholen en instellingen gegeven. Meer informatie is te vinden op www.pmktleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×