Man gewond bij aanrijding op A4

Bij een aanrijding op de Rijksweg A4 vanmorgen, is een man uit Weesp gewond geraakt. Rond 07.30 uur reed een 27-jarige automobiliste over de linker rijstrook in de richting van Den Haag. Op het viaduct ter hoogte van Leiden-Noord had zij niet in de gaten dat het verkeer voor haar afremde. Ze botste dus op hoge snelheid tegen de auto voor haar, die bestuurd werd door een 45-jarige man uit Weesp. Omdat het ambulancepersoneel nekwervelletsel en letsel aan de borst bij het slachtoffer constateerde, moest het viaduct in verband met trillingen worden afgesloten en werd het verkeer omgeleid via het knooppunt Burgerveen.De gewonde werd voorzichtig uit zijn auto getild, om verder letsel te voorkomen. Zijn auto moest worden weggesleept. De 27-jarige en haar twee kinderen bleven ongedeerd.De politie onderzoekt de zaak.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×