Feestelijke opening Brede School De Arcade

Vrijdagavond opent wethouder Gerda van den Berg (Jeugd, Welzijn en Financiën) officieel de Brede School De Arcade in Roomburg. Voor de kinderen is er eerst een spelletjesmiddag, gevolgd door een optocht door de wijk. De officiële opening wordt om 18.00 uur verricht. Aansluitend laten de kinderen ballonnen op en doen ze een pleindans. Bezoekers kunnen het gebouw van de Brede School verkennen en kennismaken met de diverse organisaties die in het gebouw gehuisvest zijn.

In De Arcade participeren openbare basisschool De Arcade, B4-kids, BplusC, gymnastiek- en volleybalvereniging Groen-Wit en SportGezondheidsCentrum Arcade. Door samen te werken, kan een samenhangend aanbod worden gecreëerd voor ouders en kinderen. Verder heeft het gebouw aan de Octavialaan 59 een aantal ruimtes die beschikbaar zijn voor gebruik door anderen, zoals de wijkbewoners.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×