Bekende Leidenaar Jaap Luksemburg overleden

Afgelopen donderdag is ing. Jaap Luksemburg overleden op 75-jarige leeftijd. Het bestuur en de leden van de Cliëntenraad Sociale Zaken en Arbeidsmarktbeleid Leiden hebben hiervan met leedwezen kennis genomen. De heer Luksemburg was sinds 2003 lid van de Cliëntenraad.

Voor zijn pensionering was hij werkzaam bij de gemeente Leiden. Daarnaast was hij actief in diverse organisaties en commissies, waaronder ABVAKABO FNV, ouderenkoepel COSBO Leiden en de Nederlandse Cairn Terrier Club. Voor zijn activiteiten werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×