The Shoes, foto: PR.

Simon Plateel draagt stokje over aan jongere generatie

Simon Plateel, die sinds 1982 de Leidse Beatnachten organiseerde, heeft het stokje overgedragen aan twee jonge organisatoren. Elzard Hoogkamer van EL&EL reclame groep en Gian Mandas van Trend amusement zullen de traditie voortzetten, maar in de toekomst ook nieuw Leids talent toevoegen. Volgens Plateel werd het hoog tijd, dat er een nieuwe generatie opstaat om de Beatnacht weer nieuw leven in te blazen. Vrijdag 19 september wordt een spetterende Beatnacht gehouden in In Casa met stevige rock & roll ‘in je moers taal’ van The Bikkels, Andrew Spieker’s Healthclub en natuurlijk The Shoes, die niet kunnen ontbreken op een Beat en een ‘back tot the sixties’ avond in onze Sleutelstad.

De Leidse Beatnacht begint om 21.00 uur en de toegang bedraagt 12.50 Voorverkoop: EL&EL Rooseveltstraat 41, Jongeneel Stevenshof & De Mors, Havanahuis Apothersdijk 1, allen in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×