Bij het stadhuis konden senioren uit Leiden gratis kaarten afhalen voor het feest in de Groenoordhallen. (Foto: PR).

Grote belangstelling voor Joke Bruijs en Gerard Cox

De Groenoordhallen lopen zaterdag 27 september helemaal vol. Leidse senioren hebben massaal de gratis kaarten opgehaald in de centrale hal van het Stadhuis. In het kader van de 3 oktoberfeesten biedt de 3 October Vereeniging de Leidenaars een muzikale voorstelling aan met onder meer een optreden van Joke Bruijs en Gerard Cox. Het Showorkest van Koos Mark, bekend van onder meer RTL’s Dancing with the Stars, komt het feest opluisteren. Ook een Dorus-imitator treedt op.

Thea van Kooperen, Frouke de Jong en Wim van der Pluijm, commissieleden van de 3 October Vereeniging, verwelkomden de Leidenaren en overhandigden de kaarten. Ook schreven ze volop nieuwe leden voor de 3 October Vereeniging in. “De loop kwam er meteen om 11.00 uur in,” aldus het drietal. Het feest voor de senioren wordt dit jaar voor het laatst in de Groenoordhallen gehouden, de hal gaat tegen de grond. Waar het feest volgend jaar gevierd zal worden, is nog niet bekend.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×