Zijlbedrijven op zoek naar nieuwe directeur

4

Adriaan Klok vertrekt per 1 januari 2009 als directeur van DZB Leiden. Hij gaat als interimmanager en consultant werken voor het advies- en managementbureau Corgwell. Klok werd in 2002 directeur van DZB Leiden. De werving en selectie voor een opvolger is inmiddels gestart. DZB is de gemeentelijke dienst voor arbeidsontwikkeling. Met 1500 medewerkers is het een van de grootste werkgevers in Leiden.

Ooit begonnen als sociale werkplaats levert DZB inmiddels leerwerktrajecten op maat aan iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. DZB helpt mensen de afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen.

Delen
LeidenWalk

4 reacties

 1. Ik wens advies- en managementbureau Corgwell veel sterkte voor de toekomst met het binnenhalen van Dhr. A. Klok, dit bedrijf heeft echter geen goede kijk op de zaken zoals: onder curatele stelling, misbruiken van gemeenschapsgeld etc. etc. Nogmaals ik wens bovengenoemd bedrijf veel sterkte in de toekomst!!! of in de werving advertentie moet gestaan hebben: ERVARING NIET VEREIST!!!

 2. Weer een andere directeur??? Kan de huidige directeur dhr. Klok, niet zijn broertje Hans…….. voordragen???? De 1500 medewerkers hebben het wel verdiend, die moeten het kind met een waterhoofd op de been houden! Producten voor een paar cent per stuk fabriceren met in je achterhoofd dat het bedrijf niet met geld kan omgaan, valt niet mee!!!

 3. Dat zou ik ook doen zo snel mogelijk het zinkende schip verlaten.

  Als ze nu weer een nieuwe directeur vinden zullen ze wel weer andere afdelingen sluiten om hem te betalen.

  Het is een grote beerput daar op de zijl bedrijven.

  Ze moeten nu maar een keer de werkende man wat meer motiveren i.p.v. het geld uitgeven aan directeuren .

  Het zal mij benieuwen hoe hoog zijn gouden handdruk nu weer is.

  Met vriendelijke groet,

  van een medewerker

   

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.