Symposium "de taal van het sterven"

Zoals ieder jaar organiseert Hospice Issoria volgende maand een symposium. Dit maal is het thema “De taal van het sterven, zoektocht naar de kenmerken van een naderende dood”. Na een inleiding van de algemeen directeur van de GGD Zuid-Holland Noord Sjaak de Gouw, zullen Jacinta van Harteveld, coördinator bij Hospice Issoria en Ko Vos, docent toegepaste psychologie, de taal van het sterven vanuit verschillende invalshoeken belichten. Om de aanwezigen beter bij het onderwerp te betrekken, zijn er workshops waarbij onder leiding van deskundigen, aan de hand van eigen ervaringen, gewerkt wordt met specifieke vragen rondom het thema.

Het symposium is bedoeld voor zorgverleners en andere belangstellenden en wordt gehouden op woensdag 8 oktober van 14.00 tot 17.30 uur in de Vredeskerk aan de van Vollenhovenkade 21. Deelname is gratis en opgeven kan via info@issoria.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×