Beleef meer plezier aan het werk

Wie op zoek is naar een beter passende baan, of wie wil leren meer voldoening uit het huidige werk te halen, kan komende zaterdag een workshop over dit onderwerp bijwonen.Deze workshop die de naam ‘Een eerste stap naar meer plezier in werk’ heeft meegekregen, wordt georganiseerd door Maria Hofmans, een loopbaanbegeleider die zowel cursussen loopbaanplanning als individuele begeleiding geeft. Ze leert de deelnemers hun verbeeldingskracht te gebruiken om zo een concreet doel te bereiken. Ook maakt iedereen een tekening van de huidige en gewenste werksituatie.

Deelnemers die enthousiast geworden zijn, kunnen zich bovendien aanmelden voor een 7-delige vervolgcursus.De workshop wordt gegeven in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk en duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Deelname kost 17,50 euro. Opgeven kan via mariahofmans@tiscali.nl. Op www.mhloopbaanbegeleiding.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×