Kunst & Vliegwerk verzorgt aftrap Leidse Luchtwerken

In het kader van de Leidse Luchtwerken zal wethouder John Steegh woensdag 24 september, om 16.30 uur, de expositie ‘Lucht’ in Museum Naturalis openen. De kunstenaars van Kunst & Vliegwerk hebben speciaal voor dit thema hun kunstwerken gemaakt. Met deze expositie wordt de aftrap gegeven voor de Leidse Luchtwerken, waarbij tot oktober 2010 op allerlei manieren aandacht wordt besteed aan de Leidse luchtkwaliteit. Kunst & Vliegwerk is een atelier voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder begeleiding worden schilderijen en grafieken gemaakt die via de eigen galerie en artotheek hun weg vinden naar de liefhebbers. De ‘luchtige’ kunst is tot december te bewonderen. Wethouder Steegh is verheugd over de samenwerking: “De artiesten van Kunst & Vliegwerk maken echt prachtige kunst. Het is een bijzondere samenwerking waar we trots op zijn”. Meer info: www.deleidseluchtwerken.nl en www.kunstvliegwerk.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×