Vandalen laten spoor van vernielingen achter in Leiden Noord

Afgelopen nacht zijn er op zes verschillende plekken in het noorden van Leiden ruiten van auto’s en gebouwen ingegooid. Bij een school aan het Broekplein in de Merenwijk sneuvelden vier ruiten en liepen ook de meubels en stoffering fikse schade op. Bij een flatgebouw aan de Veenbes sneuvelden twee ruiten van de centrale hal. Aan de Takwier en de Vederwier werden de ruiten van twee geparkeerde auto’s ingegooid en het plaatwerk beschadigd. Ook het politiebureau aan de Pelmolen moest het ontgelden; hier werd eveneens een raam vernield. Het spoor van vernielingen eindigde bij de Bernardkade waar de ramen van een gezondheidscentrum het moest ontgelden. De politie vermoedt dat de vernielingen zijn aangericht tussen 23.00 en 02.00 uur en vraagt mogelijke getuigen zich te melden bij de politie van Leiden Noord via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×