Vliegkamp beschikbaar voor ondernemers

Op het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg kunnen (startende) ondernemers de komende jaren tijdelijk onderdak vinden. Tot 1 januari 2007 was het in gebruik als vliegbasis van de marine. Tot uiterlijk 2012 verhuurt de Dienst der Domeinen nu kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen voor startende ondernemingen en voor gevestigde bedrijven op het 24 uur per dag bewaakte terrein.

Een aantal bedrijfsruimten is voorzien van krachtstroom, perslucht- en takelinstallaties en overheaddeuren. Domeinen biedt de huurders veel flexibiliteit. Zowel de huurtermijn als het aantal vierkante meters kan op maat worden afgesproken. De opzegtermijn is daarom slechts drie maanden. De kantoren en bedrijfsruimten kunnen uiterlijk tot 30 juni 2012 gehuurd worden.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×