CDA organiseert politiek café over rijksbegroting

Aanstaande woensdag organiseert het CDA in Leiden een politiek café over de rijksbegroting. Tijdens het politiek café gaan de Tweede Kamerleden Frans de Nerée tot Babberich van het CDA en Paul Tang van de PvdA met elkaar in debat over de nieuwe begroting. Het jaarlijkse ‘miljoenenbal’, de troonrede, de vele hoedjes en het koffertje zijn weer voorbij gekomen en nu is het tijd om de balans op te maken. Daarnaast zullen er ook onderwerpen uit de Leidse politiek aan de orde komen in ‘de vijf minuten van Arjen Bonestroo’, de fractievoorzitter van het Leidse CDA.

Het politiek café is op woensdag 24 september, van 20.00 tot 22.00 uur in de bovenzaal van Het Koetshuis de Burcht (Burgsteeg 13, Leiden).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×