Vrijwilligersmarkt Waves dit jaar groter dan ooit

De vrijwilligersmarkt die morgen op de Beestenmarkt gehouden wordt, telt dit jaar meer kramen dan anders. Er hebben zich dit keer meer dan 55 organisaties aangemeld, die dringend opzoek zijn naar hulpvaardige handen. Wie dus nog wat tijd over heeft en graag iets voor een ander wil doen, is van harte welkom op de Beestenmarkt.

De vrijwilligersmarkt wordt om 12 uur geopent door burgemeester lenferink en duurt tot 16.00 uur. Er zijn onder meer kramen te vinden van het Leidse Maatjesproject van Stichting De Binnenvest, Slachtofferhulp Nederland, Dierentehuis Stevenshage, de Wereldwinkel en de Vereniging van Mantelzorgers.Ook zijn er in de feesttent optredens van onder andere harmoniekapel WerkmansWilskracht en der Schl├╝sselst├Ądter Musikanten, zijn er filmvoorstellingen van de Leidse Video en Smalfilm Liga en verzorgt de Leidse Reddingsbrigade demonstraties.Voor de jongste bezoekers is er van alles te beleven met clown Zassie en zijn ballonnen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×