Concert Tjeu Zeijen en Yvonne Nijsten in Hartebrugkerk

Op de valreep vindt komende zondagmiddag het laatste zomerorgelconcert plaats. Tjeu Zeijen zal plaatsnemen achter het orgel en sopraan Yvonne Nijsten zal de vocale ondersteuning verzorgen. Het tweetal brengt stukken van Bach, Franck, KoetsierAndriessen en Wagner ten gehore.

Zeijen die in 1950 in Kerkrade geboren is, studeerde orgel bij Jean Wolfs enpiano bij Jo Dusseldorp aan het Maastrichts Conservatorium. Hij behaalde onder meer de Prix d’Exellence voor or­gel en het diploma Dispokinesiotherapie- en paedie voor Musicibij G.O. van de Klashorst aan het Deutsches Centrum für Dispokinese in Oberhausen. Ook zijn er van hem verschillende radio- en televisieopnames.Hij is momenteel docent aan de Kerkraadse Muziekschool, stadsorganist van Kerkrade en organist-dirigent van de Augustinuskerk te Geleen. Yvonne Nijsten begon haar studie Solozang aan het Conservatorium te Maastricht bij Lode Devos. Verder volgde ze lessen aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, en studeerde ze Liedinterpretatie, Dispo-Kinesiotherapie en –paedie voor musici. Ze heeft een Privépraktijk in Zang, Piano en Dispokinesiologie.Het concert vindt plaats in de Hartebrugkerk en begint om 16.00 uur. De toengangsprijs is 6 euro.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×