Te snel door de bocht op Rijnsburgersingel loopt verkeerd af

Vrijdagavond, rond 18.40 uur, zijn twee auto’s frontaal op elkaar gebotst op de Rijnsburgersingel. Een van de bestuurders, een 32-jarige Leidenaar is met een ernstige verwonding aan zijn pols naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen is de aanrijding ontstaan, doordat de tegemoetkomende auto, bestuurd door een 21-jarige Leidenaar, veel te hard door de flauwe bocht kwam zetten en daardoor bovenop zijn tegenligger knalde. De 21- jarige bestuurder en zijn passagier raakten niet gewond. De verkeersdienst van de politie heeft op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan naar de gereden snelheid van de betrokken auto’s. De zaak wordt nog nader onderzocht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×