Mike Muiselaartoernooi voor Stichting Kika

Ter nagedachtenis aan de op 38-jarige leeftijd aan kanker overleden Mike Muiselaar, vond afgelopen zaterdag het Mike Muiselaartoernooi plaats. Het Lugdunumterrein was die dag het toneel van allerlei activiteiten voor jong en oud. Nadat wethouder Marc Witteman het evenement geopend had, bonden acht voetbalteams de strijd met elkaar aan.

Ook speelden oud-Spartanen, oud-Feijenoorders en een team van Stedelijk Beheer tegen elkaar, tijdens een VIP-toernooi. Verder verzorgde de Franciscus Band een optreden en waren er allerlei kraampjes met hapjes, demonstraties en workshops. Voor de kinderen waren er een sprookjesbos en springkussen.De opbrengst van dit belangeloze evenement ging volledig naar Stichting Kika, (Kinderen Kankervrij)Mike Muiselaar was de grote stimulator van het team van het toenmalige Milieu & Beheer, dat in 2005 meedeed aan het zaalvoetbaltoernooi in de Poolse zusterstad Torun. Een paar maanden na dat toernooi overleed hij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×